Onderscheidende ICT oplossingen & diensten

Wij zijn er voor u!

Wij hebben onze IT producten ontwikkeld met maar één iemand in gedachte en dat bent u! Onze producten zijn speciaal afgestemd op bedrijven van 1 tot 75 medewerkers. U zult verrast zijn door de flexibele en professionele oplossingen die wij u kunnen bieden.

Wij geloven niet meer in starre lang lopende contracten. De IT verandert en wij veranderen mee. Wij evalueren onze diensten en producten doorlopend met als doel u altijd de beste oplossingen, producten en diensten aan te kunnen bieden.

In verband met het corona virus hebben we een aangepaste werkwijze: https://2m-solutions.nl/corona.html

Samen bepalen we in welk segment uw organisatie past. Hiervoor hebben we een unieke matrix samengesteld die uw organisatie classificeert. Niet op basis van onze geschatte omzet, uw aantal medewerkers of prospect status,, maar een eerlijk advies gebaseerd op uw veiligheid, uw flexibiliteit of uw wens binnen het door u aangegeven budget.

Wij geloven dat in iedere situatie verbeteringen mogelijk zijn. ICT als doel is bij ons niet van toepassing, ICT dienstverleners moeten aanvullen, adviseren en niet de klant zien als cash-cow.
Een jarenlange relatie is in onze optiek gezonder dan een quick sale.

Wij geloven dat voor iedere organisatie, klein of groot, een passende oplossing is.

Geen kleine lettertjes, geen onduidelijke contracten of facturen.
U ontvangt duidelijke specificaties van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.
Vooraf maken we bij iedere opdracht een kostenindicatie zodat verrassingen achteraf niet voorkomen.