Onze dienstverlening

Onder consultancy verstaan wij het leveren van (IT) kennis aan uw organisatie. Wij zullen uw organisatie of project dan ook met raad en daad bij staan om ervoor te zorgen dat uw doelen worden behaald.

Het leveren van consultancy kan op tal van gebieden,  maar wij zijn met name op de volgende gebieden gespecialiseerd:

Met de ²M-solutions strippenkaarten koopt u vooraf een aantal ICT service uren in. Hiermee bent u verzekert dat er altijd iemand voor u klaar staat als er onverhoopt problemen mochten ontstaan. 
 
De belangrijkste voordelen van de ²M-solutions strippenkaart zijn:

Monitoring & Update services:
²M-solutions Monitoring en Update service bestaat het actief bewaken van de bedrijfszekerheid van uw IT componenten en zorgt tevens voor het gecontroleerd installeren van software updates en security patches. U krijgt toegang tot het ²M-solutions helpdesknummer zodat u tijdens kantoor uren altijd direct contact met ons op kunt nemen. 
De volgende zaken worden o.a. voor u verricht:

Het ²M-solutions ITmade4U concept is de professionele en innovatieve totaaloplossing voor uw IT-omgeving! Met de nieuwste technieken, hoogwaardige en industrie standaard produkten en oplossingen, professionele projectmatige en methodische aanpak, gekwalificeerd en ervaren personeel.

Wilt u ook weten wat het ²M-solutions ITmade4U concept voor u kan betekenen? In onze brochure vindt u meer informatie over onze totaaloplossing, vraag hem snel aan!

Totaaloplossing
Wij leveren u de totale IT-infrastructuur van A tot Z. Denk aan werkplekken, servers, applicaties, data, mobiliteit, beveiliging, updates, back-up en restore, netwerk- infrastructuur, internetkoppelingen, huistijlontwikkeling en -bewaking of webdesign, -hosting en -management. U heeft één aanspreekpunt voor al uw IT-aangelegenheden waar wij graag verantwoordelijk voor willen zijn.

Kwaliteit
Met het ²M-solutions ITmade4U concept geven wij garanties over de werking en kwaliteit van de IT-oplossing en u mag ons daar aan houden.

Bereikbaarheid
U kunt ons 24 uur per dag bereiken via het online helpdesksysteem of persoonlijk contact met ons opnemen tijdens onze service-uren.

Betrouwbaar
Met de aanschaf van nieuwe produkten haalt u kwaliteit is huis. Er wordt alleen gewerkt met kwalitatieve produkten van gerenommeerde bedrijven en innovatieve betrouwbare backup- en calamiteitoplossingen.

Flexibiliteit
Onze totaaloplossingen zijn zeer flexibel en laten zich eenvoudig aanpassen aan veranderende situaties.

Continuïteit
Met onze backup en restore oplossingen kunnen wij garanderen dat uw data in geval van calamiteit binnen de kortst mogelijke tijd weer beschikbaar is.

Ondersteuning
Wij beheren op afstand uw IT-omgeving en kunnen desgewenst met u meekijken om uw probleem op te lossen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan komen wij gewoon even langs.

Veilig
Wij monitoren en bewaken actief de beveiliging van uw IT-omgeving. Uw IT-omgeving is altijd up2date en optimaal beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf.

Meedenken
Wij staan u met raad en daad bij om het maximale rendement uit uw IT-oplossing te halen.

Vaste lage kosten
U weet altijd wat u per maand kwijt bent, geen verrassingen achteraf!