Onze missie

²M-solutions heeft zich tot doel gesteld de IT-dienstverlening voor het MKB naar een hoger niveau te brengen. Dit willen wij bereiken door bewezen enterprise-oplossingen toepasbaar te maken voor het MKB. Het gaat ons hierbij niet alleen om de technische oplossing maar juist ook om de processen en de procedures om grip op de IT-omgeving te krijgen en te behouden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en evalueren doorlopend nieuwe technieken en methodes om onze produkten, services en dienstverlening verder te optimaliseren om u als onze klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Passende oplossingen:
Wij staan voor passende IT-oplossingen en zorgen ervoor dat deze IT-oplossingen bij u blijven passen. Hiervoor is het noodzakelijk dat er rekening wordt gehouden met mogelijke veranderende omstandigheden zoals uitbreidingen met betrekking tot personeel, nieuwe functionaliteiten, veranderingen in bedrijfsprocessen en het openen van nieuwe filialen. Wij zorgen middels onze innovatieve diensten voor een adaptieve en schaalbare oplossing die met u mee groeit en zich aanpast aan de veranderende omstandigheden.

Duidelijk over IT:
IT wordt vaak gezien als iets ingewikkelds wat niet te begrijpen is. Wij willen bereiken dat u niet alleen de IT-oplossing krijgt die u nodig heeft maar ook precies weet waarom dat zo is en hoe de IT een bedrage levert aan uw bedrijfsvoering.

Wij geloven niet in een oplossing die voor iedereen geschikt is. Elk bedrijf binnen dit segment heeft zijn eigen bedrijfsdoelstellingen en verschilt in omvang, budget en afhankelijkheid van de IT.

Kosten:
Onze innovatieve concepten met betrekking tot onze professionele dienstverlening maken het mogelijk dat de IT-kosten laag blijven. U krijgt een optimale dienstverlening tegen zeer lage kosten. U kunt altijd iemand bellen, weet wanneer er iemand naar u probleem komt kijken en wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen. Daardoor heeft u altijd inzicht in de door u aangemelde storingen en oplossingen daarvan.

Vakkundig personeel:
Wij, van ²M-solutions, werken met zeer ervaren en gespecialiseerd personeel die hun sporen binnen de automatisering ruimschoots hebben verdiend. Op het gebied van web- en internettechnologie hebben wij reeds vele projecten succesvol afgerond. Onze bekwame medewerkers hebben diverse nationale en internationale infrastructuurprojecten, voor zowel multinationals als voor Nederlandse MKB klanten, tot een succes gemaakt. Ook zijn wij officieel partner van o.a. HP en Microsoft en werken wij samen met selecteerde partners om u de maximale zekerheid te kunnen garanderen.

Meetbaar:
Onze innovatieve diensten bieden wij aan met de serviceniveaus die wij samen met u hebben bepaald. Iedere kalendermaand wordt u op de hoogte gebracht door middel van een begrijpelijke rapportage over de genoten dienstverlening. Onze dienstverlening is dan ook geheel transparant. U weet dus precies welke dienstverlening u heeft ontvangen waar u recht op heeft.