Wie zijn wij?

²M-solutions is opgericht door Martijn Lentjes en Mark Klaassen. Het belangrijkste doel is professionele en kwalitatieve IT-oplossingen aan te kunnen bieden voor het MKB. Martijn en Mark zijn beide zeer ervaren IT-specialisten die samen voor zowel het MKB als grote internationale organisaties verantwoordelijk waren voor het bedenken, inrichten en beheren van IT-omgevingen met hoge kwaliteitsgaranties.

Samen willen zij met ²M-solutions bereiken dat dezelfde kwaliteit nu ook voor het MKB beschikbaar komt. Dit idee heeft uiteindelijk geresulteert in een modulair en flexibel produktportfolio dat u als klant optimaal kan ondersteunen. Dit produktportfolio is speciaal ontwikkeld voor het MKB en is op vele gebieden innovatief. Het is een samensmelting van kennis, techniek, software, diensten, processen en procedures.

Centraal hierbij staan veiligheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Betrouwbaarheid betekent bij ons niet alleen dat u op uw  IT-infrastructuur mag rekenen, maar ook dat wij uw betrouwbare IT-partner zijn. Wij zijn er voor u, afspraak is afspraak en behandelen uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens en uw bedrijfsprocessen met zorgvuldigheid en discretie.