Onze producten

Als one-stop-shop bieden we een scala aan softwarepakketten waarmee iedere organisatie, klein of groot, in de basis bediend kan worden.
Op basis van uw organisatie, wensen en ICT vraagstuk passen we één van onze kwalitatieve in house ontwikkelde producten toe. Geen India scenario's waarbij de klant zich maar dient aan te passen aan de software.

We ontwikkelen zelf een serie producten die, naast gebruiksvriendelijk, continue onder de loep wordt genomen en op basis van klantervaringen wordt doorontwikkeld. De klant staat centraal en geeft ons telkens inspiratie het product verder uit te bouwen, te verbeteren en beter te beveiligen.

Onze ontwikkeling vind plaats in Nederland en wordt uitgevoerd door zeer ervaren mederwerkes, free-lancers en managers. Op basis van OTAP (Ontwikkelen, Testen, Accepteren en Produceren) bouwen we vol enthausiasme aan onze producten of maken we een onderdeel op maat.

Door ons ontwikkelde software:

Goede ledenadministratiesoftware gaat verder dan het alleen registreren van leden en het sturen van een abonnementsfactuur.
De software moet u helpen de administratieve taken die bij ledenbeheer horen zo simpel mogelijk te maken. Voor ons zijn dan ook de volgende zaken standaard:

Wij bieden voor zowel de klein-zakelijke klant als de organisaties producten of productimplementaties binnen ieder budget.

Alhoewel de basis van onze productportfolio aansluit bij de grote verscheidenheid in klanten komen naast de standaard implementaties geregeld maatwerk vraagstukken voor. Kenmerkend is vaak onze eerste kennismaking waarbij de klantervaring bij collegatrajecten hoofdpijnscenario's bleken te zijn!.

Deze, maar ook veel websites van onze klanten zijn gemaakt met één van onze producten: het ²M-manager Content Management Systeem (CMS).
Gebaseerd op ervaringen in webdesign en websitebouw hebben we als 2M dit onderscheidende product ontwikkeld met de gedachte dat de beheerder van een website alleen bezig moet zijn met content; niet met technische inrichtingen of technisch onderhoud.

Uw videobeelden ook veilig thuis of op de hoofdvestiging bekijken?
Overal ter wereld via het internet veilig rechtstreeks (live) meekijken in uw eigen bedrijf? Meerdere vestigingen gelijktijdig op 1 scherm projecteren?

Wij implementeren en beheren:

Microsoft Dynamics CRM