清-solutions
清-solutions
Onderscheidende ICT oplossingen & Diensten
清-solutions
Wie zijn wij?
清-solutions
Onze missie
清-solutions
Support
清-solutions
Onze producten & diensten

Onderscheidende ICT oplossingen & Diensten

Wij zijn er voor u!

Wij hebben onze IT producten ontwikkeld met maar één iemand in gedachte en dat bent u! Onze producten zijn speciaal afgestemd op bedrijven van 1 tot 75 medewerkers. U zult verrast zijn door de flexibele en professionele oplossingen die wij u kunnen bieden.

Wij geloven niet meer in starre lang lopende contracten. De IT verandert en wij veranderen mee. Wij evalueren onze diensten en producten doorlopend met als doel u altijd de beste oplossingen, producten en diensten aan te kunnen bieden zonder dat telkens het wiel opnieuw moet worden uitgevonden.

Onze werkwijze is simpel; resultaat gericht om de technische vraagstukken van de moderne ondernemer op te lossen in plaats van dure woorden als implementatie consultancy, transitie management en dergelijke te bezigen.

We beloven gewoon wat we kunnen doen, en doen dat dan ook. 

Onze kernwaarden:

Wie zijn wij?

²M-solutions is opgericht door Martijn Lentjes en Mark Klaassen. Het belangrijkste doel is professionele en kwalitatieve IT-oplossingen aan te kunnen bieden voor het MKB. Martijn en Mark zijn beide zeer ervaren IT-specialisten die samen voor zowel het MKB als grote internationale organisaties verantwoordelijk waren voor het bedenken, inrichten en beheren van IT-omgevingen met hoge kwaliteitsgaranties.

Samen willen zij met ²M-solutions bereiken dat dezelfde kwaliteit nu ook voor het MKB beschikbaar komt. Dit idee heeft uiteindelijk geresulteert in een modulair en flexibel produktportfolio dat u als klant optimaal kan ondersteunen. Dit produktportfolio is speciaal ontwikkeld voor het MKB en is op vele gebieden innovatief. Het is een samensmelting van kennis, techniek, software, diensten, processen en procedures.

Centraal hierbij staan veiligheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Betrouwbaarheid betekent bij ons niet alleen dat u op uw  IT-infrastructuur mag rekenen, maar ook dat wij uw betrouwbare IT-partner zijn. Wij zijn er voor u, afspraak is afspraak en behandelen uw vertrouwelijke bedrijfsgegevens en uw bedrijfsprocessen met zorgvuldigheid en discretie.

Waarom zou een bedrijf ons moeten inhuren? Hier zijn enkele redenen:

  • Wij zijn experts in ons vakgebied. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op verschillende gebieden en kunnen helpen bij het oplossen van problemen, het verbeteren van processen of het realiseren van doelen.
  • Wij zijn flexibel en betrouwbaar. Wij werken op projectbasis, dus u betaalt alleen voor wat u nodig heeft. Wij houden ons aan de afspraken en leveren kwaliteit binnen de gestelde termijn en het budget.
  • Wij zijn creatief en innovatief. Wij denken graag met u mee en komen met originele en effectieve oplossingen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en trends om u te onderscheiden van de concurrentie.
  • Wij zijn betrokken en enthousiast. Wij hebben passie voor ons werk en voor uw bedrijf. Wij luisteren naar de wensen en behoeften en zetten ons volledig in om u tevreden te stellen.
  • Wij zijn meer dan een leverancier. Wij zijn een partner. Wij bouwen een langdurige relatie met elkaar op, gebaseerd op vertrouwen en respect. Wij geven je advies, feedback en ondersteuning, ook na de oplevering van het project.

Dit zijn slechts enkele redenen waarom een organisatie ons zou moeten inhuren. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Over onze parels:

Ons team bestaat uit een groep van gedreven en ervaren professionals die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Wij hebben een breed scala aan expertise op het gebied van marketing, communicatie, design, web development, data analyse en project management. Wij werken samen als een hecht en flexibel team dat snel kan inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Wij streven ernaar om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en hun verwachtingen te overtreffen.

Onze missie

²M-solutions heeft zich tot doel gesteld de IT-dienstverlening voor het MKB naar een hoger niveau te brengen. Dit willen wij bereiken door bewezen enterprise-oplossingen toepasbaar te maken voor het MKB. Het gaat ons hierbij niet alleen om de technische oplossing maar juist ook om de processen en de procedures om grip op de IT-omgeving te krijgen en te behouden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en evalueren doorlopend nieuwe technieken en methodes om onze produkten, services en dienstverlening verder te optimaliseren om u als onze klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Passende oplossingen:
Wij staan voor passende IT-oplossingen en zorgen ervoor dat deze IT-oplossingen bij u blijven passen. Hiervoor is het noodzakelijk dat er rekening wordt gehouden met mogelijke veranderende omstandigheden zoals uitbreidingen met betrekking tot personeel, nieuwe functionaliteiten, veranderingen in bedrijfsprocessen en het openen van nieuwe filialen. Wij zorgen middels onze innovatieve diensten voor een adaptieve en schaalbare oplossing die met u mee groeit en zich aanpast aan de veranderende omstandigheden.

Duidelijk over IT:
IT wordt vaak gezien als iets ingewikkelds wat niet te begrijpen is. Wij willen bereiken dat u niet alleen de IT-oplossing krijgt die u nodig heeft maar ook precies weet waarom dat zo is en hoe de IT een bedrage levert aan uw bedrijfsvoering.

Wij geloven niet in een oplossing die voor iedereen geschikt is. Elk bedrijf binnen dit segment heeft zijn eigen bedrijfsdoelstellingen en verschilt in omvang, budget en afhankelijkheid van de IT.

Kosten:
Onze innovatieve concepten met betrekking tot onze professionele dienstverlening maken het mogelijk dat de IT-kosten laag blijven. U krijgt een optimale dienstverlening tegen zeer lage kosten. U kunt altijd iemand bellen, weet wanneer er iemand naar u probleem komt kijken en wordt op de hoogte gehouden van de vorderingen. Daardoor heeft u altijd inzicht in de door u aangemelde storingen en oplossingen daarvan.

Vakkundig personeel:
Wij, van ²M-solutions, werken met zeer ervaren en gespecialiseerd personeel die hun sporen binnen de automatisering ruimschoots hebben verdiend. Op het gebied van web- en internettechnologie hebben wij reeds vele projecten succesvol afgerond. Onze bekwame medewerkers hebben diverse nationale en internationale infrastructuurprojecten, voor zowel multinationals als voor Nederlandse MKB klanten, tot een succes gemaakt. Ook zijn wij officieel partner van o.a. HP en Microsoft en werken wij samen met selecteerde partners om u de maximale zekerheid te kunnen garanderen.

Meetbaar:
Onze innovatieve diensten bieden wij aan met de serviceniveaus die wij samen met u hebben bepaald. Iedere kalendermaand wordt u op de hoogte gebracht door middel van een begrijpelijke rapportage over de genoten dienstverlening. Onze dienstverlening is dan ook geheel transparant. U weet dus precies welke dienstverlening u heeft ontvangen waar u recht op heeft.

Een goede service is een service die voldoet aan de verwachtingen en behoeften van de klant. Een goede service is niet alleen het leveren van een product of dienst, maar ook het bieden van een positieve ervaring, een vriendelijke behandeling en een snelle oplossing van eventuele problemen. Een goede service zorgt voor tevreden klanten, die loyaal zijn en de service aanbevelen aan anderen. Een goede service is ook een service die voortdurend verbetert en innoveert, om zo de kwaliteit en de waarde te verhogen.

Support

Om uw dagelijkse processen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren is het van belang een duidelijk plan te hebben wat te doen bij een storing of hulpvraag.
Iedere organisatie kent haar eigen hulpbehoefte om haar vraag, storing of ondersteuning zo snel als mogelijk opgelost te krijgen.

Wij werken met afspraken, monitoringsystemen en duidelijke verslaglegging als een melding bij ons binnenkomt. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele werkwijze en kunt u de voortgang blijven monitoren.

Ons team doet haar uiterste best om iedereen direct te helpen en schakelt op verzoek zelfs externe specialisten in om de situatie zo snel als mogelijk onder controle te krijgen.

Heeft u reeds een product of dienst van ²M-solutions, klik dan op de afbeelding om een nieuwe supportaanvraag te kunnen starten.

Bent u nog geen klant?
Bel dan met onze supportdienst op 0481-353868

Onze producten & diensten

Wij van 2M-solutions geloven dat onze producten en diensten moeten worden afgestemd op de klant en dat er zo veel als mogelijk vrijheid moet bestaan. Bent u tevreden over een product van een collega, dan willen we graag dat u dat blijft gebruiken. Kunnen wij daarintegen u ontzorgen door één of meerdere in-house ontwikkelde producten aan te bieden dan leggen we de voors- en tegens vooraf helder aan u uit.

Geen vraag of wens is ons te gek; graag nemen we de tijd om te bepalen hoe we de match het beste kunnen maken.

Graag begeleiden we up de volgende onderdelen:

  • Systeembeheer
  • Monitoring en onderhoud van uw (kritische) infrastructuuronderdelen
  • Impementatie en begeleiding van ICT projecten
  • Relatiebeheersystemen
  • Kassasystemen

Positie omhoog