ēM-solutions

Een website is het visitekaartje van een bedrijf en moet voldoen aan de eisen van deze tijd. Zo is HTML5 inmiddels standaard en moet de inhoud op ieder device goed en fraai zijn.

²M-solutions biedt een volledig onderhouden Content Management Systeem, waarbij alleen nog de inhoud van de website door de klant hoeft te worden beheerd. Uw website tegen een vaste prijs, inclusief e-mail, training en desgewenst design.
Voor ons is geen design te gek, maar ook de standaard website geeft uw organisatie een professionele uitstraling. Deze, maar ook al onze productwebsites zijn uiteraard geimplementeerd op het door ons in-house ontwikkelde websysteem.

Géén open source?
Ondanks dat er veel open scource producten worden aangeboden menen wij dat een beheerde oplossing beter aansluit bij de huidige markt. U heeft hierdoor geen kennis benodigd van de technische omgeving en de eventuele (veiligheids)updates, maar kunt u zich focussen op de promotie van uw bedrijf.
Dit product bevat weliswaar bekende open source componenten, maar wordt volledig zonder extra kosten beheerd. Wij het onderhoud, u de inhoud, waarbij de updates en vernieuwingen binnen de componenten automatisch worden geplaatst en getest.

SEO & Google:
Natuurlijk zijn onze webites SEO en Google friendly en wordt u in de training bijgepraat over de do's en don'ts van de vindbaarheid. Mocht de standaard functionaliteit voor uw organisatie niet voldoende zijn, graag begeiden wij of één van onze partners uw organisatie bij de juiste implementaie van Adword campagnes, Webteksten en geavanceerde optimalisatie.

Gebruiksvriendelijk:
De volgende opties zijn standaard binnen het CMS opgenomen:

  • Onbeperkt aantal pagina's en subpagina's tot 3 niveau's diep
  • Pagina zichtbaarheid instelbaar per periode, direct actief etc
  • Sorteerbaar binnen de menustructuur
  • Koppeling naar externe(web)pagina’s of bestanden mogelijk
  • WYSIWYG editor met nederlandse vertalingen
  • Eenvoudig in gebruik

Positie omhoog